ANKÜ ORTAOKULUNDA “THEMATIC BOARD COMPETITION (TEMATİK PANO YARIŞMASI)”

Bu içerik 13.06.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Ortaokulumuz Yabancı Diller Bölümü; öğrencilerimizin bilişsel, sosyal, kişisel ve yabancı dil gelişimlerini desteklemek için bütün bir eğitim-öğretim yılı süresince devam eden bir yarışma düzenlemiştir. Verilen temayı yazılı ve görsel olarak aktarmalarını sağlamak, kişisel gelişimine katkıda bulunmak, zaman yönetimi becerilerini, estetik duyum ve beğenilerini geliştirmek, ortak üretim sürecinde paylaşma, birlikte üretme, hoşgörü, başkalarına saygı, bilginin yaşama aktarılması, kendini başka bir dilde ifade etme gibi kazanımların sağlanması amacıyla gerçekleştirilien “Thematic Board Competition (Tematik Pano Yarışması) ” sonuçlanmıştır.

1. sınıflarda 6-B sınıfı “Animals” ve “Technology”, 7. sınıflarda 7-D sınıfı “Superheroes” temalı panolarıyla birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.