ANKÜ ORTAOKULUNDA KEP ATMA HEYECANI

Bu içerik 07.06.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri 5 Haziran Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Güneş Meydanı’nda düzenlenen coşkulu bir törenle kep atma heyecanını yaşadılar. Ankara Üniversitesi Vakıf Başkan Vekili Prof. Dr. Sayın Maksut COŞKUN, Önceki Vakıf Başkanı Prof. Dr. Sayın Yetkin GÜNGÖR, Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Fatma BIKMAZ, Okullar Eğitim Danışmanımız Prof. Dr. Sayın Müge ARTAR ve okul müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşen kep atma törenimizde okul birincimiz Ezo AYGÖREN adının yazılı olduğu plakayı okul kütüğüne çakmış ardından 8. sınıf öğrencilerimiz okul flama ve bayrağımızı 7. sınıf öğrencilerimize teslim etmişlerdir.

Öğrencilerimiz bu görkemli tören ile bir kez daha ANKÜ ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşamışlardır. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.