ANKÜ ORTAOKULU ŞİRİNCE MATEMATİK KÖYÜNDE

Bu içerik 02.05.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Ortaokulu,  8. Sınıf öğrencileriyle her yıl düzenlenen “ Şirince Matematik Köyü” etkinliklerine bu yıl da bir yenisini ekledi.  21- 23 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşen etkinliklere 8. sınıf öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Köyün muhteşem atmosferi içerisinde yapılan matematik dersleri, öğrencilerimiz için ilgi çekici olmanın ötesinde ufuk açıcı oldu. Öğrencilerimizin matematiğe karşı ilgi ve sevgilerine katkı sağlayan “Matematik Köyü” etkinlikleri oldukça eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Öğrencilerimiz, Efes ve Meryem Ana’ya yaptıkları eğitsel gezilerle de tarihi ve kültürel varlıklarımızı yerinde tanıma ve anlamlandırma olanağı buldu.