ANKÜ ORTAOKULU İNGİLİZCE OLİMPİYATLARINDA

Bu içerik 29.04.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Oxford Uluslararası Eğitim Grubu tarafından 5-18 Nisan 2019 tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenen ve 24 farklı ülkeden ortaokula devam eden öğrencilerin oluşturduğu takımların performanslarını sunduğu akademik ve kültürel bir etkinlik olan “British English Olympics” – İngilizce Olimpiyatlarına, ANKÜ ortaokulumuzun 6, 7 ve 8. sınıflarından on kişilik bir ekiple katıldık. Öğrencilerimiz ülkemizi ve okulumuzu Country Spotlight, Drama Festival, Acapella-Song Festival, Investigation, Debate, Improvisation ve Mystery Challenge kategorilerinde başarıyla temsil ederek madalya ve sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi kutluyoruz.