ANKÜ OKULLARI SERTİFİKALI ANA-BABA EĞİTİMİ “KRİZ Mİ? ÇÖZÜLDÜ” İLE DEVAM EDİYOR

Bu içerik 20.03.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Vakıf Okulları olarak Eğitim Danışmanlarımızın katkısıyla başlayan  sertifikalı “Anne-Baba Okulu” muzun dördüncü modülü olan “KRİZ Mİ? ÇÖZÜLDÜ”, 15 ve 17 Mart 2018 tarihinde Başkent  Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan Cem ÇIRAKOĞLU ile gerçekleşti.

Doç. Dr. Okan Cem ÇIRAKOĞLU, kriz durumlarında stres yönetimi, stres faktörleri, psikoloji bilimindeki yeni gelişmelerle stresle baş etme konularında günlük hayatta kullanabilecekleri önerilerle bilgilendirme yaptı.

Velilerimizin yüksek ilgiyle izledikleri eğitimden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Gelecek modülümüz psikolojik dayanıklılık konusunun ele alındığı “YIKILMADIM, AYAKTAYIM” …

ANKÜ Özel Okulları