ANKÜ OKULLARI “ATATÜRK ve BİLİM” HEYKELİ AÇILIŞI

Bu içerik 06.07.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Ünlü heykeltıraş Metin YURDANUR tarafından yapılarak ANKÜ Okulları İncek Yerleşkesi’ne yerleştirilmiş olan “Atatürk ve Bilim” temalı Atatürk heykeli 06 Temmuz 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Erkan İBİŞ, Ankara Üniversitesi Senato Üyeleri, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, ANKÜ Okulları Eğitim Koordinatörleri, Ankü Okulları Yöneticileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açılmıştır.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Erkan İBİŞ tören konuşmasında heykelin artık üniversitemizin birçok fakültesinde yer aldığını; kültür, sanat, bilim ve hukuk değerlerini içinde barındırarak üniversitemizin bir sembolü haline geldiğini belirtmiştir.