ANKÜ OKUL ÖNCESİ EYMİR DE…

Bu içerik 18.10.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ okulları okul öncesi sınıfları tarafından her yıl düzenlenen “Geleneksel Eymir Gölü” yürüyüşü 06 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Veliler arası iletişim ve çocukların okul dışında farklı bir ortamda bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmalarını amaçlayan gezimiz, baharın son sayılı güneşli gününe denk gelmesi hepimizi çok mutlu etti. Grupla çekilen hatıra fotoğraflarının ardından, sararmış yapraklar içinde sonbahar esintisi eşliğinde yürüyüşe geçildi. Açık havanın keyfini koşarak ve arkadaşlarıyla sohbet ederek geçiren ANKÜ’lü öğrencilerimiz, kahvaltılarını kuş sesleri ve göldeki ördeklerle birlikte yapmanın mutluluğu içindeydiler.

Bu güzel günü bizimle paylaşan tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.