ANKÜ OKUL ÖNCESİ ASTRONOM BULUŞMASI

Bu içerik 10.05.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Okul öncesi öğrencilerimiz “ Ateş Topu ve Yıldız” projesi sonunda velimiz Astronom Doç. Dr. MESUT YILMAZ ile 27 Mart Salı günü okulumuzda bir araya geldi.

Astronom velimiz çocuklara uzay, gezegenler, yıldızlar ile ilgili sunum yaptı, çocukların sorularını cevapladı. Çocuklarımız merakla sunumu dinlediler ve görselleri incelediler.

Değerli velimiz astronom Mesut YILMAZ hocamız kendisinin bulmuş olduğu gezegenden söz edince çocuklarımız gezegen bulan bir astronomla tanışmanın gururunu yaşadılar. Ayrıca sınıfa getirilen teleskopu yakından inceleme fırsatını buldular.

Sunum sonun da öğrencilerimiz hocamızın bahçeye kurduğu güneşi gözlem teleskopu ile güneş gözlemi yapıldı.

Okulumuza gelip çocuklarımızın merakını gideren ve yaşamlarında kalıcı bir iz bırakan değerli velimiz Doç. Dr. Astronom Mesut YILMAZ ‘ a katkılarından dolayı teşekkürler ederiz.