ANKÜ ODTÜ MCMUN’15 SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi MUN Kulübü öğrencilerimiz, 11-14 Aralık 2015 tarihinde ODTÜ GVO’ nda yapılan MCMUN’15 konferansına katıldılar. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Ankara’dan toplam 26 okul ile 350 öğrencinin katıldığı konferansta, öğrencilerimiz tartışma ve oturumlarda aktif roller alarak, okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. ODTÜ MCMUN’15 konferansında 350 katılımcı arasından 9/B sınıfı öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL, ‘The Outstanding Delegate Award’, ‘Seçkin Delege” Ödülü’ne layık görülmüştür. Sertifikaları okulumuz konferans salonunda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi