ANKÜ İLKOKULU KARINCA KARARINCA OYUNU İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Bu içerik 15.04.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ İlkokulu olarak  Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu yıl 21.sini gerçekleştirdiği  Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği’ne katıldık. Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Gülten Karlı’ nın yazmış olduğu “Karınca Kararınca” adlı oyunu sahnelediler.  Oyunumuzu öncelikle ilkokul ve okul öncesi sınıflarımızın tamamına,  ertesi gün de  şenliğe katılan okullardan gelen  100 kişilik misafir öğrencilerimize,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen jüri üyelerine ve küçük oyuncularımızın velilerine  sahneledik. Oyun sonrası jüri üyelerinin takdir ve teşekkürlerini kazanan öğrencilerimiz madalya ve katılım belgelerini büyük bir gururla aldılar. Öğrencilerimizi üstün performanslarından dolayı tebrik ediyor, hayatları boyunca böyle güzel nice işlere imza atmalarını temenni ediyoruz.