ANKÜ GÖLGE MESLEKTAŞ PROGRAMI

Bu içerik 15.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Yaşamımızın en önemli kararlarından biri olan meslek seçiminde öğrencilerimize yardımcı olmak için Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Rehber Öğretmeni Gülden KURT öncülüğünde , 2 Mayıs 2018 tarihinde, “GÖLGE MESLEKTAŞ PROGRAMI (JOB SHADOWİNG PROGRAM)” uygulaması gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz mesleği daha yakından tanıma adına meslektaşları ile geçirdikleri süre içerisinde mesleği yakından iş ortamında tanıyarak , uygulama yapma olanakları buldu.

Öğrencilerimiz  düşündükleri  mesleğin çalışma koşulları, mesleğin farklı çalışma alanları, meslek için önerilen bireysel özellikler, meslek alanında yükselmek için neler yapabileceği ve mesleğin avantajlı/dezavantajlı yönlerini karşılaştırma fırsatını buldular.

Çalışmamıza destek veren tüm meslek mensuplarına kattıkları deneyim ve değerden dolayı öğrencilerimiz ve kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi