ANKÜ EDERED’te!

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Çağdaş Drama Derneği’nin okulumuzla yaptığı işbirliği sonucunda Almanya / Joachimsthal’de 8 / 14 Ağustos tarihleri arasında “fluid boundaries ( akışkan /esnek sınırlar) ” temasını ele alarak gerçekleştirilen ve final performansının Polonya /Maszewo’da sergilendiği EDERED 2016 ‘ya okulumuzdan Arda Yaldız, F. Sarp Eruzel, Yusuf Teoman Şahaner, Ece Tuga, Çise Taş ve İdil Altıparmak katılmıştır. Katılımcı grubumuza Drama öğretmenimiz Şeyda Orhan ve Çağdaş Drama Derneği eğitmenlerinden Nevin Gümüş rehberlik etmiştir. Buluşmaya Almanya, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Fransa, İsrail, Belçika, İsviçre, Danimarka, Estonya ve Yunanistan’dan katılım sağlayan gençlerle “fluid boundaries ( akışkan /esnek sınırlar) ” temalı drama atölyeleri gerçekleştirilmiş ve süreç sonunda bir final gösterisi oluşturulmuştur. Hem ülkemizi hem Çağdaş Drama Derneği’ni hem de okulumuzu başarıyla temsil eden katılımcı gençlerimizle gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Okulları