ANKÜ, BİLİMİN OLDUĞU HER YERDE

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Genel olarak yayınlanmış ve Genel bölümüne eklenmiştir.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü’nün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları’nın (ANKÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti. Okul bahçesinde turnuvaya gelenler büyük bir heyecan, coşku ile şenlik ve festival havası oluşturdu. Turnuva  Açık kategori (ELO), Yaş Grupları (UKD) ve Minikler Şenliği olmak üzere üç kategoride gerçekleşti. Miniklere katılım belgesi ve madalya verildi. Turnuva sonucu Yaş gruplarında ilk üçe girenlere ANKÜ Okullarının madalyası Okul Müdürü Mustafa ÖZDEMİR eşi Nurşen ÖZDEMİR, ANKÜ Satranç Kulübü sorumlusu Uzman Hüseyin TUNÇ tarafından, Satranç Federasyonunun madalyaları ise federasyon yetkilileri tarafından dağıtıldı. Açık kategori (ELO) gruplarında sıralama sonuçlarına göre de madalyaları dağıtıldı. Bütün katılımcılara ANKÜ Okullarının Katılım sertifikası verildi. Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak bundan sonra 19 Mayıs Turnuvalarını düzenlemeyi taahhüt ederek, Satranç Federasyonu’na ve satrançseverlere  satranç sporuna katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Okulları