ANKÜ BHMUN 2016 Konferansı’nda Fırtınalar Gibi Esti

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi MUN kulübünden 9 öğrencimiz İngilizce öğretmenleri, Bahadır KORKUT eşliğinde, 04-06 Kasım 2016 tarihleri arasında Bilkent Lisesi’nde düzenlenen BHMUN 2016 konferansına katılmışlardır. Ankara’dan ve Türkiye’nin farklı illerinden toplam 230 öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz tartışma ve oturumlarda aktif roller alarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.
Etkinlik süresince ana dilin İngilizce olduğu komitelerde, öğrencilerimiz hem dil, hem de sosyal becerilerini geliştirerek başka ülkelerin de gözünden, dünya sorunlarına son derece farkındalıkla yaklaşmışlardır. Ayrıca, öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL ‘EN İYİ DELEGE’, Deniz Ege SEYİTOĞLU ‘SEÇKİN DELEGE’, Utku ELHAN ve Ece TUGA ‘ONUR ÖDÜLÜ’ alarak gurur kaynağımız olmuşlardır.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi