ANKÜ ANAOKULU GELENEKSEL SONBAHAR YÜRÜYÜŞÜNDE

Bu içerik 08.10.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Öğrencilerimizin okul dışında farklı bir ortamda bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmalarını amaçlayan, ANKÜ Okulları Anaokulu Sınıfları tarafından her yıl düzenlenen “Geleneksel Eymir Gölü Sonbahar Yürüyüşü” 05 Ekim 2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Grupla çekilen hatıra fotoğraflarının ardından, sonbaharı yansıtan güzel manzaralar eşliğinde yürüyüşe geçildi. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan “doğa çantalarını” doldurmanın heyecanının yanı sıra öğretmenleri ve velileriyle kahvaltılarını kuş sesleri ve göldeki ördekler eşliğinde yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bu güzel günü bizimle paylaşan tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.