ANKÜ İLKOKULU BENCİL DEV OYUNU İLE SAHNEDE DEVLEŞTİ

ANKÜ İlkokulu olarak Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu yıl 20. Sini gerçekleştirdiği Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği’ne katıldık. Okullar arasında büyük bir gelenek olan şenlikte okulumuz 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri Oscar WILDE’ın yazdığı BENCİL DEV adlı eseri sahneledi. Oyunumuz şenliğe katılan diğer okullardan 200’ü aşkın öğrenci ve İlçe Milli Eğitim’den gelen jüri üyeleri tarafından büyük bir ilgi ile okulumuz konferans salonunda izlendi.

Oyun sonrası Jüri üyelerinin takdir ve teşekkürlerini kazanan öğrencilerimiz madalya ve katılım belgelerini büyük bir gururla aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve her zaman sahnedeki gibi parlamalarını temenni ediyoruz.