Okulöncesi Eğitim Sınıfları Kurallarımız

• Öğrencimiz anne-baba dışında herhangi bir kişi  tarafından okuldan alınacaksa, okula bilgi verilmesi zorunludur.
  • Öğrencimiz anne-babanın bildirdiği kişi dışında  hiç kimseye teslim edilmemektedir.
  • Okulumuzda eğitim başlama saati 08.30’dur. Öğrencilerimizin bu saatte okulda bulunmalarına özen gösterilmelidir.
  • Öğrencilerimiz zorunlu durumlar dışında eğitim  saatleri içinde okuldan alınmamalıdır.
  • Öğrencimizin okula gelemeyeceği durumlarda  sınıf yardımcı öğretmenine ve servis sürücüsüne telefon ile bilgi verilmelidir.
  • Öğrencimiz sağlık veya başka bir nedenle  okulumuza gelemediğinde, durumunun rapor veya izin dilekçesiyle  bildirilmelidir.
  • Telefon ve adres değişiklikleri okulumuza zamanında  bildirilmelidir.
  • Öğrencimizin sağlık durumuyla ilgili bilinmesi  gereken durumları okul doktoru ve anasınıfı hemşiresi bildirilmelidir.
  • İnternet sayfamızda yayınlanan programımızın  takip edilerek drama, beden eğitimi derslerinin olduğu günlerde çocuklarımızın  okul eşofmanı giydirilerek okulumuza gönderilmeli, programda aileye önerilen bölüm  dikkatle takip edilmelidir.
  • Çarşamba  günleri öğrencilerimiz için serbest kıyafet günleridir.
  • Okula gelirken kıymetli eşya, takı vb. aksesuarlar takılmamalı ve gönderilmemelidir.
  • Öğrenci sırt çantaları günlük olarak kontrol edilmeli, öğrencilerimizin zarf dosyalarındaki not ve duyurular takip edilip gerekiyorsa  yanıtlanmalıdır.
  • Sınıflar ve koridorlar öğrencilerimize ait mekanlardır. Eğitim saatleri içinde öğrencilerimizin güvenliği için koridorlarda bulunmak için ısrarcı olmamaya özen gösterilmelidir.