Servis Hizmetlerimiz

Çocuklarımızın evden-okula, okuldan-eve taşınmaları yaşamsal bir önem taşımaktadır. Okulumuzun servis hizmetlerini okulumuzda SEDAT BEY Turizm  yürütmektedir. Firmaların çalışma koşulları, dönem başlamadan önce vakıf yönetiminin belirlediği ilkokul-ortaokul ve lisemizin okul aile birlikleri ve okul yönetiminin bulunduğu komisyon tarafından imzalanan yıllık bir sözleşme ile Okul  Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği çerçevesinde belirlenmiştir.

Servis  hizmetlerinin güvenli bir biçimde sürdürülmesinde en önemli etken sürücülerdir.  Tüm servis araçlarında yetkin bir sürücü ve gerekli eğitimi almış bir refakatçi  görev yapmaktadır. Sürücüler,  psikoteknik laboratuvarında  psikoteknik testlerden  geçirilmektedir. Psikoteknik test sonucu yeterli olmayan sürücüler ile  çalışılmamaktadır. Okullarımıza taşıma hizmeti verecek araçların ise yeni,  konforlu, kontrolleri yapılmış olmasına büyük önem verilmektedir.

Görevli  servis sürücüsü ve refakatçilere, alan uzmanları tarafından  her yıl  iletişim becerileri  ve ileri sürüş  teknikleri  Konusunda eğitim  verilmektedir.

Servis  hizmetlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için okul servislerinde  öğrencilerimizden toplu davranış becerileri kazanmaları, trafik kurallarına  uymaları, arkadaşlarını ve sürücüleri rahatsız etmemeleri, örnek davranışlar  göstermeleri beklenmektedir.