ANKÜ TÖK

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi Tarih Kulübü tarafından geleneksel olarak gerçekleşen Tarih Öğrenci Konferansı, tarihine ve coğrafyasına duyarlı, okumayı-araştırmayı seven öğrencilerimizin içindeki yeteneği keşfetmelerini sağlamaktadır.  ANKÜ TÖK, kazandırdığı gerçek yaşam becerileri ve yaşattığı güzel paylaşımlarla okul kültürümüzün önemli bir parçasını oluşturmaktadır.

Öğrencilerin bilimsel araştırmalar yaparak tarih bilinci kazanmalarına katkı sağlayan ANKÜ TÖK, Geçmiş yıllarda “Ortadoğu”, “Balkan Göçleri”, “Yönetenler ve Yönetilenler”,  “Tarihe Yön Veren Savaşlar”,  “Tarihte Devrim, Darbe ve İhtilaller”  ve “Tarihe Damga Vuran Kadınlar ” olarak hazırlanmış ve izleyenlerle paylaşılmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim sezonunda yeni bir tema ile ANKÜ TÖK geleneği devam edecektir.