9. Sınıf Velilerimizle Tanışma Toplantısı

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

1 Ekim 2015 Çarşamba günü Okulumuz Konferans Salonunda Özel Anadolu Lisesi 9. Sınıf velilerimizle tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR ve Müdür Yardımcısı Mesut YILDIRIM okul kuralları hakkında, Rehber Öğretmen Fadime VURAL genel rehberlik çalışmaları, Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ K12 sistemi ve Öğrenci İşleri genel çalışmaları, Kurs Koordinatörü Sefa Yıldız UĞURLU YGS – LYS kurslarını tanıtımı, Yabancı Diller Koordinatörü Mehtap ÜNAL dil eğitimi hakkında bilgi verdi. Sınıf Öğretmenlerimizde sınıf içi çalışmalarda bulundular. 9. Sınıf öğrencilerimizi kutluyor,  başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyoruz.