“5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ANKÜ’NÜN ONUR KONUKLARI”

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

1994 yılında UNESCO tarafından Öğretmenler Günü olarak kutlanması için önerilen 5 Ekim günü bütün dünya eğitimcilerin ortak günü olarak kutlanmaktadır. ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi, bu anlamlı günde hoş bir etkinlik gerçekleştirdi. Okulumuzun ilk kurucu öğretmenlerinden olup aynı zamanda ANKÜ Özel Anadolu Lisesinden emekli olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Hikmet ÖZDEMİR ve Resim Öğretmeni Sayın Pergün OKANT konferans salonunda okulumuzla ilgili olan anılarını tazeleyip öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdiler. Davetimizi kırmayıp “Dünya Öğretmenler Günü”nde bizlerle olan saygı değer öğretmenlerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Bizimle beraber olan Değerli Eğitimciler Sayın Hikmet ÖZDEMİR ve Sayın Pergün OKANT’ın ve tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler gününü kutluyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi