19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bu içerik 24.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Genel bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni Ankara Üniversitesi Güneş Meydanında büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimize  Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN, Anayasa Mahkemesi  Önceki Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Vakıf Yönetim Kurulu önceki başkanı Prof. Dr.  Yetkin GÜNGÖR, Eğitim Danışmanımız Prof.Dr. Müge ARTAR, Okul Müdürleri Mustafa ÖZDEMİR, Mehtap ÜNAL ACAR, Emine DURAN, öğrenciler ve velilerin katılımıyla, Anadolu Lisesi Spor, Sanat ve FKB Zümresinin hazırladığı kutlama programında;  Spor etkinlikleri, zeybek ve dans gösterileri, Atatürk Oratoryosu büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenmiştir. Kahramanlık Marşları ile biten kutlama törenimizde bizleri yalnız bırakmayan  bütün yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize; programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Okulları