10, 11 VE 12. SINIF VELİLERİMİZLE TANIŞMA TOPLANTISI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Konferans Salonunda Özel Anadolu Lisesi 10. Sınıf velilerimizle 21 Ekim 2015 Çarşamba, 11 ve 12. Sınıf velilerimizle de 22 Ekim 2015 Perşembe günü velilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. 10. sınıf velilerimize Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR ve Müdür Yardımcısı Mesut YILDIRIM okul kuralları hakkında, Rehber Öğretmen Fadime VURAL genel rehberlik çalışmaları, Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ K12 sistemi ve Öğrenci İşleri genel çalışmaları, Kurs Koordinatörü Sefa Yıldız UĞURLU YGS – LYS kurslarını tanıtımı, Yabancı Diller Zümre Başkanı İlksen ESER ÇINAR dil eğitimi hakkında bilgi verdi. 11 ve 12 sınıf velilerimize ayrıca Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ YGS – LYS süreçleri ve mevzuatı, Kurs Koordinatörü Sefa Yıldız UĞURLU’da  YGS – LYS kurslarını tanıtımı, uygulaması ve yaşanan sorunlar ile program süreci hakkında bilgi verdi. Velilerimiz Sınıf Öğretmenlerimizde sınıf içi çalışmalarda bulundular. Öğrenci ve velilerimize başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyoruz.

ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ